Hakkımızda

2008 yılında kurulan Hamarat ltd. Şti, Epa yapı kimysalları ve İnsafepro markası ile yüzey kaydırmazlık ve Spesifik kimyasallar üzerine yoğunlaşmış ve uzmanlaşmıştır. işyerinizin ve yaşadığınız alanın mümkün olduğunca güvenli olmasını sağlamak için zeminler, basamaklar ve rampalar için geniş bir yelpazede kaymayı önleyici çözümler sunmayı hedefleyen firmamız her gün değişen teknoloji ile gelişen çözümleri güncel olarak ülkemizde hayata geçirmektedir.

Müşteri portföyümüz , Sanayi ve fabrikalar ,yerel yönetimler ve okullardan engelli bakım merkezleri ve birçok sayamadığımız sektöre hitap etmektedir. Ayrıcalıklı satış ve montaj  ekibimiz konularında uzman kişilerdir  tüm bu mesleki bilgi ve tecrübelerimizi kullanarak ürünlerimizden hangisinin projenize uygun olacağı konusunda mümkün olan en iyi tavsiyeyi sunarlar.

Müşterilerimizin memnuniyetini arttırmak ve sektörümüzün ihtiyaçlarını karşılamak ve geliştirmek için öncülük gerektiren girişimler de dahil olmak üzere sürekli gelişim adına tüm faaliyetlerde süratle ve kararlılıkla gerekli çalışmaları gerçekleştirmeyi hedeflemekteyiz.

 
 
Shopping Cart
Sorum Var
Merhaba , Size nasıl yardımcı olabiliriz?